Cautare

3154 de rezultate pentru "mediu canal" (3.00 secunde)
Aceasta a fost declaratia directorului Agentiei de Mediu, Mihai Turcu, in legatura cu faptul ca administratia Mittal Steel va trebui sa inchida, pina la 1 ianuarie 2007, pe linga Uzina Cocso-Chimica nr.
Salariul mediu net al romanilor a crescut cu doi lei in iunie. Potrivit unor date puse la dispozitie ieri de Institutul National de Statistica (INS), salariul mediu net a fost in iunie de 835 de lei, cu 0,2% mai mare decat in luna anterioara.
Transgaz a organizat, in urma cu putin timp, o asa-zisa dezbatere publica, insa fara public, in intentia de a obtine, lejer si fara sa dea socoteala populatiei, autorizatia de mediu pentru conductele sale de gaz din judetul Constanta.
Comisariatul judetean Galati a solicitat Agentiei de Protectie a Mediului suspendarea autorizatiei de mediu a SC Mittal Steel SA, anunta Mediafax, care citeaza surse din Garda de Mediu.
Daca sunt excluse preturile la bauturi alcoolice si tutun, indicele mediu al preturilor de consum a fost de 0,78% in decembrie, iar in cazul eliminarii preturilor combustibililor, inflatia a fost de 0,83%.
Proiectele de mediu ne vor costa 1,7 miliarde de euro, potrivit site-ului Euractiv. ... Fondurile europene destinate proiectelor de mediu sunt in valoare de 5,59 miliarde de euro, fiind esalonate pe perioada urmatorilor sase ani.
Acestea considera ca prin suspendarea autorizatiei Rafinariei Arpechim, autoritatile de mediu au vrut sa traga un semnal de alarma pentru ceea ce se intampla in rafinariile din tara, aratand ca ar trebui sa se foloseasca tehnologii mai putin poluante, ca cele de biodiesel.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. ... Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Pitesti a decis, la finele lui mai, sa suspende autorizatia de mediu a Rafinariei Arpechim Pitesti.
Pana la sfarsitul acestei luni, Petrom va face investitii estimate la 2-3 milioane de euro, necesare redobandirii autorizatiei de mediu a rafinariei Arpechim Pitesti, suspendata de autoritati in mai, a declarat Mariana Gheorghe, directorul general executiv al companiei petroliere.
Comisarii Garzii de Mediu au descoperit ca acestea nu au autorizatii de mediu si au dat sanctiuni de 100.000 de lei.
Comisariatele regionale de mediu vor fi desfiintate, ca urmare a descentralizarii activitatii Garzii Nationale de Mediu. Comisarul general al Garzii Nationale de Mediu, Octavian Popa, este de parere ca aceste comisariate s-au dovedit a fi doar verigi intermediare, care strang date de la comisariatele judetene.
Cel mai probabil amanuntele vor fi facute publice atunci cand concesionarul va incepe demersurile pentru obtinerea autorizatiilor de constructie si de mediu.
Cursul mediu de schimb se va situa in acest an la 3,55 lei/euro, cu 6,3% peste valoarea din 2007, estimare superioara celei publicate in noiembrie 2007, care indica un nivel mediu al cursului de 3,3 lei/euro in 2008.
Comisia Nationala de Prognoza (CNP) a revizuit in crestere estimarile privind salariul mediu net pentru intervalul 2008-2013, acesta urmand sa urce de la 1.181 lei pe angajat la inceputul intervalului la 1.819 lei pe angajat, la finele perioadei analizate.
Salariul mediu a atins, în luna martie, 1.192 de lei, înregistrând o crestere anuala de 17,7%, informeaza Institutul National de Statistica (INS).
In privinta acestei controversate taxe unii analisti sustin ca pentru transformarea ei in taxa de mediu, incepand cu data de 1 iulie a.c.
LIFE reprezinta noul instrument financiar pentru mediu al Uniunii Europene care asigura suportul pentru dezvoltarea si punerea in aplicare a politicii si a legislatiei comunitare in materie de mediu, in special a obiectivelor celui de al VI-lea Program Cadru de Actiune pentru mediu (PAM 6).
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) este ingrijorata de numarul mare de arderi neautorizate ale miristilor si atrage atentia fermierilor ca aceasta practica este o incalcare a bunelor conditii agricole si de mediu, care atrage o sanctiune privind subventiile solicitate.
Spatiile de depozitare din mediul rural, ecologizate Nici cele 191 de spatii de depozitare a deseurilor din mediul rural nu respecta cerintele Uniunii Europene, astfel incat pana pe data de 16 iulie 2009, potrivit prevederilor HG 349 din 2005, acestea va trebui sa fie inchise si ecologizate, acestea fiind exceptate de la obtinerea avizului de mediu pentru realizarea acestei operatiuni.
Activitatea Directiei Generale a Finantelor Publice si a Comisariatului Garzii de Mediu Galati va fi paralizata joi, intre orele 8 si 10, in urma grevei de avertisment declansate de catre angajatii celor doua institutii, membri de sindicat.
google-analytics.com